ΑΝΤΩΝΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
--------------------------
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΛΙΣΙΑ ΓΟΥΔΙ ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΘΗΝΑ

iatros-pathologos.eu


ΑΝΤΩΝΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
--------------------------
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΙΛΙΣΙΑ ΓΟΥΔΙ ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΘΗΝΑ.
  
iatros-pathologos.eu 
Λίγα λόγια για την ιατρό
Η ιατρός Ειδικός Παθολόγος Δρ. Παπαγιαννοπούλου - Γεωργοπούλου Αντωνία -Παναγιώτα είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση και θεραπεία των βαρέων περιστατικών στην περιοχή Ζωγράφου και είναι μέλος της Ελληνικής ομάδας μελέτης για την σήψη. 
 
Επίσης παρέχονται υπηρεσίες για παρηγορητική αγωγή, λοιμώξεις και άλλα. 
 
Εξυπηρετεί παθολογικά περιστατικά από ολόκληρο το φάσμα της ειδικότητας.  

 
Η γκάμα της εσωτερικής παθολογίας περιλαμβάνει διαταραχές των παρακάτω συστημάτων: 
1. Μεταβολικές διαταραχές, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η διαταραχή λιπιδίων και η παχυσαρκία  
2. Αναπνευστικού 
3. Πεπτικού 
4. Ενδοκρινικού 
5. Αιμοποιητικού 
6. Κυκλοφορικού 
7. Ουρογεννητικού 
8. Μυοσκελετικού 
9. Καρδιολογικού 
10. Λοιμώδη νοσήματα.  
 
Εξυπηρέτηση των ασθενών για την έκδοση πιστοποιητικών υγειονομικού ή άλλου ενδιαφέροντος. 
 
Πιστοποίηση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συνταγογράφησης για Αναγραφή Φαρμάκων και Εξετάσεων στον 
ΕΟΠΥΥ ( ΠΕΔΥ ).


---------
Με πιο απλά λόγια ασχολείται με ασθενείς που πάσχουν από τις ακόλουθες παθήσεις: ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΔΙΑΒΗΤΙΚΟ ΠΟΔΙ, ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ, ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΣΑΚΧΑΡΟ ή ΖΑΧΑΡΟ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΠΙΕΣΗ, ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑ, ΠΥΡΕΤΟΣ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΚΟΙΛΙΑΚΟ ΑΛΓΟΣ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΟΥΡΙΑ, ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΛΙΠΙΔΙΩΝ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΛΟΙΜΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΚΑΡΚΙΝΟ και έχουν ανάγκη ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ κ.λ.π..
Είναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ιατρός και κάνει ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ και ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ καθώς και ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ,
ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ με ΕΟΠΥΥ. ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ.

---------


.
Κριτικές  
Κριτικές  
 
Η Δρ. Παπαγιαννοπούλου Γεωργοπούλου Αντωνία Παναγιώτα είναι η προσωπική οικογενειακός ιατρός πολλών προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, που για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αναφέρουμε τα ονόματά τους.  
 
Η μεγάλη της ιατρική πείρα, η καλοσύνη της και ο χαρακτήρας της, καθώς και η αίσθηση καθήκοντος την καθιστούν μονάκριβη και αναντικατάστατη ιατρό.

Βιογραφικό 
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Παθολόγου ιατρού Δρ. Παπαγιαννοπούλου - Γεωργοπούλου Αντωνίας - Παναγιώτας  
 
Γεννήθηκα το 1973 στο Ναύπλιο. Αποφοίτησα το 2000 από την Ιατρική σχολή του Federico II Νάπολης, της Ιταλίας. Κατά την διάρκεια της υπηρεσίας υπαίθρου υπηρέτησα στο τακτικό εξωτερικό Παθολογικό ιατρείο Γ.Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ειδικεύτηκα στην Παθολογία από το 2004 ως το 2005 ως έμμισθη ιατρός, και από το 2005 έως το 2007 ως άμισθη συνεργάτης στο Γ. Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου εκτελούσα χρέη εσωτερικού ιατρού της κλινικής και συμμετείχα στην περάτωση των ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ και την ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ασθενείς υπό την επίβλεψη του διευθυντή της κλινικής. 
 
Συνέχισα την ειδίκευση της Παθολογίας από το 2007 έως το Μάρτιο 2010 στην Β΄Παθολογική Κλινική &Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γ. Νοσοκομείου Σισμανογλείου όπου συμμετείχα σε ΤΡΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και εκτελούσα χρέη βοηθού στους θαλάμους με ασθενείς με ΕΙΔΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΕΝΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ HIV ΛΟΙΜΩΞΗ, καθώς και στο ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ. Από τον Μάρτιο 2010 έως το Δεκέμβριο 2010 υπηρέτησα ως άμισθη ιατρός στο ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ του Γ. Νοσοκομείου Σισμανογλείου. Τον Ιούνιο 2010 έλαβα τον τίτλο της ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ της ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. Από τα τέλη του Δεκεμβρίου 2010 έως και τέλη του Ιουνίου 2013 εξειδικεύτηκα στην ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΙΑ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Νοσοκομείου Σισμανογλείου. Τον Απρίλιο 2016 μου απονεμήθηκε ο τίτλος της ΔΙΔΑΚΤΩΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Επίσης έχω εκπαιδευτεί και στις ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΒΑΡΕΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα κατάρτισης Ανθρωπίνων Πόρων 2000-2006  
 
Είμαι μέλος στην Ελληνική ομάδα για την ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ. 
Πέραν της Ελληνικής είμαι γνώστης της ΑΓΓΛΙΚΗΣ, ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗΣ γλώσσας. 
Έχω συμμετάσχει σε περισσότερα των ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) συνεδρίων (με απονομή πιστοποιητικού) και έχω προβεί σε περισσότερες των ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (150)Ελληνικών Ιατρικών Δημοσιεύσεων, εκ των οποίων σε μια μου απονεμήθηκε Τιμητικός Έπαινος (στο 14ο Πανπελοποννησιακό Καρδιολογικό Συνέδριο στην Τρίπολη 4-6Ιουνίου 2004) και σε περισσότερες των ΠΕΝΗΝΤΑ (50) Ξενόγλωσσων Ιατρικών Δημοσιεύσεων. 
Από το 2014 διατηρούσα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, στην οδό Ηρακλέους 9 & Αιγίου, στο κέντρο της πόλης.  
 
Τον Δεκέμβριο του 2015 παντρεύτηκα τον ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΔΡ. ΒΙΚΤΩΡΑ Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος διατηρεί φαρμακείο στο τέρμα του Νέου Ζωγράφου. 
Εν συνεχεία, το 2016, είχα άνοιξει το ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 30 & ΙΟΚΑΣΤΗΣ 65, ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΝΕΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, άνωθεν του φαρμακείου του συζύγου μου, και το οποίο αποτελούσε την κύρια έδρα μου, διατηρώντας το αρχικό μου ιατρείο στο Ναύπλιο ως υποκατάστημα.

Το έτος 2017 εργάστηκα ως υπεύθυνη του παθολογικού ιατρείου στο πολυιατρείο του κ. Παπαστεφάνου στην Καλλιθέα. 
 
Από τον Δεκένβριο του 2017 εργάστηκα ως ελεγκτής ιατρός στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. 
 
Από τον Μάρτιο του 2018 μέχρι την 23 Νοεμβρίου 2022, εργάστηκα στην 1η ΤΟ.Μ.Υ. Ζωγράφου ως οικογενειακός ιατρός και Συντονίστρια της 1ης ΤΟ.Μ.Υ.. 
 
Σήμερα διατηρώ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ στον Δήμο Ζωγράφου, στην οδό Ν. Πλαστήρα 30 & Ιοκάστης 65, άνωθεν του Φαρμακείου του Συζύγου μου Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου. 
 
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ 
Ν. Πλαστήρα 30 & Ιοκάστης 65, 
Νέο Ζωγράφου, 15772, 
Αθήνα. 
Πάνω από το φαρμακείο του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου 
 
Τηλ. ιατρείου : 210-7757741 

ΩΡΑΡΙΟ 
Καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή 
8:00 με 13:00 
κατόπιν ραντεβού.  
Σ/Κ ΚΛΕΙΣΤΑ 
Για ραντεβού καλέσατε Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 με 13:00 
 
email address της ιατρού: iatreiogeorgopoulou@gmail.com


ΝΕΑ
Παθολογικό ιατρείο της Δρ. Γεωργοπούλου - Παπαγιαννοπούλου Αντωνίας - Παναγιώτας άνωθεν του φαρμακείου του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου
Ποιο άνετη και εύκολη γίνεται από σήμερα η εξυπηρέτηση των ασθενών στο Ζωγράφου στην Αθήνα.
Άνωθεν του  φαρμακείου του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου ξεκίνησε να λειτουργεί το Παθολογικό Ιατρείο της  Δρ. Γεωργοπούλου - Παπαγιαννοπούλου Αντωνίας - Παναγιώτας.

Το Παθολογικό ιατρείο βρίσκεται άνωθεν του  φαρμακείου στην οδό Πλαστήρα 30 & Ιοκάστης 65, στο Νέο Ζωγράφου, έναντι τέρματος λεωφορείων 220, 221, 235, 250, Ε90, και υπάρχει άνεση για θέση parking.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΙΛΙΣΙΑ & ΓΟΥΔΙ του Διδάκτορα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου, πάντα δίπλα στον ασθενή.

Το Φαρμακείο είναι πρότυπο και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του διδάκτορα φαρμακευτικής του πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλεφωνήστε μας ή στείλετε μας μήνυμα από την ακόλουθη φόρμα.
Διεύθυνση επικοινωνίας
info@vipapharm.com

Τηλ./Φαξ: +30 210 7718687

Πλαστήρα 30 &  Ιοκάστης 65, Ν. Ζωγράφου, 157 72, Αθήνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Copyright © 2017 VIPAPHARM