ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Δρ. Βίκτωρ Γ. Παπαγιαννόπουλος
ΚαλΩς Ηρθατε στο ΦαρμακεΙο 
του 
Δρ. ΒΙκτωρα Γ. ΠαπαγιαννΟπουλου 

ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ 
 του Διδάκτορα Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου

Ο Δρ. Βίκτωρας Γ. Παπαγιαννόπουλος γεννήθηκε το 1969 στη Θεσσαλονίκη. Γιος του υποστρατήγου Γεωργίου Β. Παπαγιαννόπουλου, καταγόμενου από την Τρίπολη Αρκαδίας. 
 
Σπουδές: 
  1, Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης (1988) της οποίας υπήρξε και σημαιοφόρος, 
2, Πτυχιούχος Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1992), 
3, Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών (1993), 
4, Κάτοχος Μ.Δ.Ε. "Καλλυντικά – Κοσμητολογία" στον Τομέα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1997). Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια ομοιοπαθητικής (1996) και 
5, Κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2001). 

Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές, φοιτητές και αποφοίτους πανεπιστημίου σχετικά με Χημεία, Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά, Φαρμακευτική Τεχνολογία, Κοσμητολογία, Φαρμακοοικονομία και άλλα μαθήματα της Φαρμακευτικής σχολής (άμισθος όπως επιβάλλουν η Ελληνική Φαρμακευτική Νομοθεσία και Ελληνική Φαρμακευτική Δεοντολογία). 
 
Συμμετείχε σε ερευνητική εργασία με τίτλο "Αντιβακτηριοφαγικές ιδιότητες φυτών της Ελληνικής χλωρίδας" που πραγματοποιήθηκε στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν σε Βιολογικό Συνέδριο στην Πάτρα (1993). 
 
Από το 1994 διευθύνει Φαρμακείο στην περιοχή του Δήμου Ζωγράφου στην Αθήνα. 
 
Από το 1999 διεξάγει με δικά του έξοδα φαρμακοοικονομικής φύσεως επιστημονικές εργασίες με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του κόστους θεραπείας ασθενειών και παθήσεων που βαρύνει τους ασθενείς και τους πάσχοντες και την βελτίωση του υπάρχοντος συστήματος υγείας. 
 
Είναι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών και της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητολογίας. 
 
Τέλος από το 1999 έως σήμερα είναι μέλος της επιστημονικής και πολιτιστικής επιτροπής του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

----------------------------------------

Λίγα λόγια για το Φαρμακείο

Στο Φαρμακείο του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία φαρμάκων και παραφαρμακευτικών ειδών (καλλυντικά, παιδικά είδη, ορθοπεδικά είδη και βοηθήματα κ.λ.π.), που κυκλοφορούν νόμιμα στην Ελλάδα και είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.. 

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΜΑΪΜΟΥ" (ΠΛΑΣΤΑ).
ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΕΡΔΟΣ.

 
Σκοποί μας 
 
Ο Δρ. Βίκτωρ Γ. Παπαγιαννόπουλος έχει θέσει πρωτεύοντα σκοπό του Φαρμακείου του την υποδειγματική εξυπηρέτηση όλων των ασθενών και των πελατών, μέσα στα πλαίσια που ορίζουν η Ελληνική Φαρμακευτική Νομοθεσία και Φαρμακευτική Δεοντολογία. 
 
Προσωπικά ο ίδιος, έχοντας αποκτήσει πέντε πτυχία πανεπιστημιακού επιπέδου, δεν αρκείται στην τυπική απλώς εξυπηρέτηση των ασθενών και των πελατών του, αλλά προσφέρει ακούραστα τις επιστημονικές του υπηρεσίες, γνώσεις και συμβουλές για φαρμακευτικά σκευάσματα (φάρμακα), παραφαρμακευτικά σκευάσματα (καλλυντικά κ.λ.π.), θέματα υγείας και γενικά για κάθε θέμα σχετικό με τα πέντε πανεπιστημιακού επιπέδου πτυχία που κατέχει. 
 
Δομή του Φαρμακείου 
 
Ο Δρ. Βίκτωρ Γ. Παπαγιαννόπουλος είναι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών, της Ένωσης Κοσμητολόγων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, καθώς και μέλος της επιστημονικής και πολιτιστικής επιτροπής του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. (Βιογραφία του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου). 
 
Εκτελούνται οι συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων και υπάρχει πάντα μεγάλη ποικιλία και πλεόνασμα αποθέματος φαρμάκων και περισσότερα από 8.500 διαφορετικά παραφαρμακευτικά είδη. 
 
Εισάγουμε επίσης Φάρμακα από το εξωτερικό κατόπιν παραγγελίας και με την σύμφωνη γνώμη του Ε.Ο.Φ.. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις σχετικές ιστοσελίδες που ακολουθούν.


ΦΑΡΜΑΚΑ 

Σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική Φαρμακευτική νομοθεσία και Δεοντολογία η πώληση φαρμάκων μέσω του διαδικτύου (Internet) δεν επιτρέπεται. 
 
Στο Φαρμακείο του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου εκτελούνται οι συνταγές όλων των ασφαλιστικών ταμείων και υπάρχει πάντα μεγάλη ποικιλία και πλεόνασμα αποθέματος φαρμάκων. Εισάγουμε επίσης φάρμακα από το εξωτερικό κατόπιν παραγγελίας και σύμφωνα με την νόμιμη διαδικασία που προβλέπει ο Ε.Ο.Φ.. 
 
Επιπλέον στο Φαρμακείο μας θα βρείτε και κτηνιατρικά φάρμακα. 
 
Όσον αφορά τα φάρμακα θα χαρούμε πολύ να έρθετε προσωπικά στο φαρμακείο μας να σας εξυπηρετήσουμε, και να σας δώσει προσωπικά και αφιλοκερδώς ο Δρ. Βίκτωρ Γ. Παπαγιαννόπουλος τις συμβουλές του για οποιοδήποτε θέμα χρειάζεστε την βοήθειά του.

ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΑ
 
Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία και τα μεγαλύτερα αποθέματα σε παραφαρμακευτικά είδη στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Σε εμάς θα βρείτε περισσότερα από 8.500 διαφορετικά είδη παραφαρμάκων. 
 
 1. Καλλυντικά υψηλών προδιαγραφών των μεγαλυτέρων οίκων (Vichy, Roc, Avene κ.λ.π.),  
 2. Είδη καλλωπισμού,  
 3. Διαιτητικά προϊόντα,  
 4. Προϊόντα περιποίησης σώματος,  
 5. Προϊόντα υγιεινής του στόματος,  
 6. Ορθοπεδικά είδη, μηχανήματα και βοηθήματα, 
 7. Ανατομικά ορθοπεδικά υποδήματα, 
 8. Είδη γενικής ιατρικής φύσεως, 
 9. ιατρικά εργαλεία, μηχανήματα και βοηθήματα, 
 10. Μετρητές σακχάρου, 
 11. Πιεσόμετρα απλά και ηλεκτρονικά, 
 12. Ηλεκτρικές θερμοφόρες, 
 13. Υγρά φακών επαφής, 
 14. Προφυλακτικά, 
 15. Τεστ εγκυμοσύνης, 
 16. Βρεφικά - παιδικά είδη, 
 17. Είδη υγιεινής βρεφών, εγκύων και λεχωϊδών, 
 18. Βρεφικά γάλατα και τροφές, καθώς και 
 περισσότερα από 8.500 άλλα είδη.

ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Το φαρμακείο του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου διαθέτει πλήρως οργανωμένο φαρμακοτεχνικό εργαστήριο και έχει επάρκεια όλων των πρώτων υλών. Οι παρασκευές φαρμάκων και καλλυντικών γίνονται εντός ολίγων λεπτών της ώρας από την στιγμή που θα μας προσκομίσετε την ιατρική συνταγή. 
 

Βασικά οφέλη 

 1. Πλήρης οργάνωση, 
 2. Επάρκεια πρώτων υλών, 
 3. Παρασκευή φαρμάκων και καλλυντικών εντός ολίγων λεπτών της ώρας. 

 Ικανότητες 
 
Ο Δρ. Βίκτωρ Γ. Παπαγιαννόπουλος έχει μεταξύ των πολλών πανεπιστημιακών πτυχίων του, και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση "Καλλυντικά-Κοσμητολογία" στον τομέα της Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, του Φαρμακευτικού τμήματος, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κοίτα βιογραφία). Έχει ειδικευτεί τόσο στην συνταγογράφηση όσο και στην παρασκευή καλλυντικών προϊόντων παντός είδους. 
Τέλος, ο Δρ. Βίκτωρ Γ. Παπαγιαννόπουλος λόγω των διδακτορικών του σπουδών στο γνωστικό πεδίο της φαρμακο-οικονομίας είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος να συμβουλεύσει για την σωστή επιλογή και χρήση των φαρμάκων, των καλλυντικων και των παραφαρμάκων.

ΝΕΑ
Παθολογικό ιατρείο της Δρ. Γεωργοπούλου - Παπαγιαννοπούλου Αντωνίας - Παναγιώτας άνωθεν του φαρμακείου του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου
Ποιο άνετη και εύκολη γίνεται από σήμερα η εξυπηρέτηση των ασθενών στο Ζωγράφου στην Αθήνα.
Άνωθεν του  φαρμακείου του Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου ξεκίνησε να λειτουργεί το Παθολογικό Ιατρείο της  Δρ. Γεωργοπούλου - Παπαγιαννοπούλου Αντωνίας - Παναγιώτας.

Το Παθολογικό ιατρείο βρίσκεται άνωθεν του  φαρμακείου στην οδό Πλαστήρα 30 & Ιοκάστης 65, στο Νέο Ζωγράφου, έναντι τέρματος λεωφορείων 220, 221, 235, 250, Ε90, και υπάρχει άνεση για θέση parking.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΙΛΙΣΙΑ & ΓΟΥΔΙ του Διδάκτορα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου, πάντα δίπλα στον ασθενή.

Το Φαρμακείο είναι πρότυπο και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του διδάκτορα φαρμακευτικής του πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Βίκτωρα Γ. Παπαγιαννόπουλου.ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Δρ. Βίκτωρ Γ. Παπαγιαννόπουλος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
 Οδός Ιοκάστης 65 & Πλαστήρα 30, Ν. Ζωγράφου, Τηλ. 210-77.18.687.
κάτω από το Παθολογικό Ιατρείο της Δρ. Γεωργοπούλου-Παπαγιαννοπούλου Αντωνίας-Παναγιώτας, και έναντι τέρματος λεωφορείων 220, 221, 235, 250, Ε90.
Δυνατότητα parking.
ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΟΠΥΥ & ΠΕΔΥ και λοιπών ασφαλιστικών ταμείων.

ΩΡΑΡΙΟ:
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα & Τετάρτη: 8:00 - 14:30
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 8:00 - 14:00 & 17:30 - 20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210-7718687.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλεφωνήστε μας ή στείλετε μας μήνυμα από την ακόλουθη φόρμα.
Διεύθυνση επικοινωνίας

info@vipapharm.gr 

Τηλ./Φαξ: +30 210 77 18 687

Ιοκάστης 65 & Πλαστήρα 30, Ν. Ζωγράφου, 157 72, Αθήνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Copyright © 2017 VIPAPHARM